Priče o uspjehu

M&I Systems, Co. Group uspešno implementirao softverske alate ARIS Business Architect u kompaniji Knjaz Miloš

M&I Systems, Co. Group uspešno je realizovao BPM projekat koji je obuhvatio uvođenje softverskih alata ARIS Business Architect u kompaniji Knjaz Miloš. Umesto nabavke novog ERP (Enterprise Resource Planning) sistema, lider u proizvodnji vode u Srbiji odlučio je da upravljanja procesima u računovodstvu i finansijama, proizvodnji i zalihama postigne dopunom postojećeg sistema.

Opširnije…

 

M&I Systems, Co. kreirao jedinstveno IT rešenje za efikasniji rad visokoškolskih ustanova – Univerzitetski Informacioni Sistem (UNIS)

UNIS

Kompanija M&I Systems, Co. Group prva je u našoj zemlji razvila i implementirala integralno IT rešenje za optimizaciju i unapređenje poslovanja visokoškolskih ustanova. Jedinstveni Univerzitetski Informacioni Sistem (UNIS) pruža poslovna rešenja za elektronsko vođenje svih visokoškolskih institucija i time unapređuje svakodnevni rad na fakultetima i višim školama.

Opširnije…

Jedan urednik za 46 magazina – M&I Systems, Co. Group uspešno implementirao MIS ERP u Color Press Group

Uspešne medijske kuće koje u portfoliju imaju dosta izdanja svoju konkurentsku poziciju na tržištu, osim dobrim naslovima, dodatno obezbeđuju i naprednim IT proizvodima. Naime, put od osmišljavanja novog broja magazina do njegovog izlaska na trafike čine mnogobrojni odvojeni i složeni poslovni procesi koje je neophodno integrisati i sinhronizovati jedinstvenim informacionim sistemom.

Opširnije…