Software AG IDS Scheer

Software AG IDS Scheer

M&I Systems, Co. je partner IDS Scheer-a, firme koja pripada Software AG Group koja je svetski lider na području Business Process Management-a (BPM); neposrednije sa departmana Softwe AG Group sa sedištem u Splitu, Hrvatska – Software AG Adriatics – IDS Scheer d.o.o. Croatia.

Trenutni portfolio Software AG Group čini više od 10.000 klijenata u 75 zemalja, a ta grupacija više od 25 godina unapređuje procese i isporučuje proizvode i usluge velikim i uspešnim kompanijama. IDS Scheer u svetu zapošljava više od 2.800 ljudi koji korisnicima daju stručne savete o svim bitnim pitanjima u vezi sa upravljanjem procesima.

Sa IDS Scheer metodologijom, platformom i alatima mogu se efikasno i finansijski isplativo kreirati interni poslovni procesi korisnika iz različitih industrija, kao i poslovni procesi usmereni na poslovne odnose sa partnerima iz relevantnog okruženja-kupci, dobavljači, finansijeri, javna uprava i slično.

Preduzeće Software AG Adriatics – IDS Scheer d.o.o. Croatia postalo je deo globalne IDS Scheer zajednice u februaru 2006. godine. Nastalo je akvizicijom resursa preduzeća ENEL Inženjering d.o.o, posle 8 godina partnerske saradnje. Na hrvatskom tržištu ARIS platforma je postala standard za upravljanje poslovnim procesima. Srpsko tržište napreduje stidljivo ali sigurno i sa uzlaznim trendom u saradnji M&I Systems, Co. i Software AG Adriatics – IDS Scheer d.o.o. Croatia pokazuje sve više interesovanja i vitalnost za ovaj domen upravljanja poslovnom performansom.