Usluge

M&I Systems, Co. je u svoj program i asortiman usluga uvrstio i konsultantske usluge u različitim domenima. Reč je mahom o složenim i vrednim projektima za čije izvršenje je neophodno imati velike, dobro struktuirane i dobro vođene timove koji poseduju potrebna deklarativna (znanja „o“ nečemu) – teorijska, praktična („znati kako“) i iskustvena znanja, kao i prezentacione sposobnosti (znanja simboličkog predstavljanja u vremenu i prostoru) koje umeju da primenjuju u rešavanju složenih poslovnih problema korisnika, radi postizanja nove uspešne prakse u njihovoj radnoj sredini.

Domeni  konsultantskih usluga su:

 

Uređenje i optimizacija poslovnih procesa (BPM)

Uređenje i optimizacija poslovnih procesa

 

M&I Systems, Co. je već odavno u svoj program i asortiman usluga uvrstio i konsultantske usluge u domenu BPM (Business Process Management). Veći broj konsultanata, sa odličnim teorijsko-metodološkim i heurističkim znanjem, stečenim permanentnim učenjem i velikim iskustvom na više izvedenih projekata, pruža ovu vrstu složenih i za organizacije raznovrsnih delatnosti, izuzetno značajnih usluga.

Opširnije…

 

Implementacija ERP-a i drugih sistema

Implementacija ERP-a i drugih sistema

Važna aktivnost i angažman resursa M&I Systems, Co. čine usluge implementacije ERP-a. Svakodnevno se angažuju resursi na implementaciji naša dva ERP sistema (MIS2Open i MIS4), ili na projektima SAP-a. Implementacija ERP-a izaziva radikalne promene u organizaciji.

Opširnije…

 

 

Korporativno upravljanje

Korporativno upravljanje

 

 

Konsalting u domenu korporativnog upravljanja je još jedna od usluga koju nudi M&I Systems, Co. Naš tim eksperata ispratiće vaše poslovanje od postavljanja strategije do njene implementacije i upravljanja performansom.

Opširnije…

 

Istraživačko-razvojni projekti

 

Istraživačko - razvojni projekti

 

M&I Systems, Co. nudi i konsultantske  usluge organizacijama, istraživačkim timovima, pojedincima (samostalna istraživanja, doktorske i master teze i bilo koje drugo istraživanje) u planiranju i sprovođenju empirijskih istraživanja.

Opširnije…

 

 

Data Mining

Data Mining

Eksplozivni rast količine podataka i eksplozivni rast broja baza podataka u brojnim oblastima rada pojedinca, u velikim organizacijama, nadilazi moći čoveka da tradicionalnim sredstvima obrađuje i analizira njihov veliki broj, što je proizvelo potrebu za novim, drugačijim tehnikama i sredstvima njihove automatske analize u raspoloživim bazama podataka.

Opširnije…

 

Outsourcing usluga obračuna plata i drugih primanja

Outsourcing usluga obračuna plata i drugih primanja

Sve češće kompanije traže rešenje za obračun zarada koje im obezbeđuje pouzdanost i tajnost. Troškovi radne snage, software i održavanja često su kompleksan posao. Nakon detaljnije analize naši klijenti dolaze do zaključka da im sistem koji poseduju daleko prevazilazi troškove outsorce-a.

Opširnije…

 

Outsourcing

Outsourcing

U ekonomiji današnjice, više nego ikada, kompanije traže načine da povećaju produktivnost i efikasnost, a da pri tom smanje troškove. Jedan od načina za unapređenje poslovnih funkcija, povećanje zarade i optimizaciju poslovanja je “outsourcing” IT usluga koja organizaciji omogućava da se koncentriše na prioritetne poslove.

Opširnije…

 

 

Izgradnja Data Warehouse i rešenja poslovne inteligencije

Već 15 godina timovi M&I Systems, Co. Group rade na projektima DW i razvijanju sistema za podršku odlučivanja u tehnologiji poslovne inteligencije. Naš koncept je uočljiv, eksplicitno jasan i saglediv.

Opširnije…